2 september, 2016

Dela kontor med oss!

Nu finns en unik möjlighet att dela kontor med TEA på Sturegatan 11 i centrala Stockholm. Det handlar om en öppen yta om totalt 110 kvadratmeter med möjlighet till två avskilda arbetsrum, och tillhörande förråd. Lokalerna håller hög standard i moderna och ljusa lokaler. I hyran ingår wifi, städning och reception. Dessutom erbjuds hela 500 kvadratmeter gemensam yta med terrass, kapprum, entré, mötesrum, kök och WC.

Kontoret finns på våning sex i fastigheten Lönnen 25, en kontorsbyggnad på sju våningar som uppfördes 1967 och som 2006 genomgick en omfattande renovering, då bland annat en ny takvåning byggdes. Fastigheten ligger i hörnet Sturegatan/Karlavägen på Östermalm med närhet till goda kommunikationer och rikt & inspirerande folkliv.

Lokalerna hyrs ut tills vidare.

Adress:
Sturegatan 11

Lokalyta:
110 m2

Hyra:
95.000 kr/mån exkl moms

Fastighetsägare:
AFA Fastigheter

Kontakt:
Carl Rustner, carl@tea.se

Ladda ned detaljerat prospekt.


Fler nyheter

16 februari, 2017

TEA söker Arkitekt

Välkommen att bli en i vårt team. Har du några eller flera års erfarenhet och är van Archicad-användare så är det ett plus. Vi träffar alla som är nyfikna och vill veta mer.

13 februari, 2017

Nya Loop Stool står pall

Thomas Eriksson Arkitekter har tidigare ritat möbelserierna NEAT och PIECE för Edsbyn, en av Sveriges mest välrenommerade möbelproducenter. Nu har samarbetet resulterat i Loop Stool – en stabil och tålig pall med hög komfort.

30 januari, 2017

Säljstart för Väsby Terrass

Thomas Eriksson Arkitekter har för BRABO ritat ett punkthus med 59 lägenheter i Runby, Upplands Väsby, strax norr om Stockholm.

18 januari, 2017

TEA vann i Vallentuna

Thomas Eriksson Arkitekter har tillsammans med Vectura Fastigheter vunnit en markanvisningstävling gällande Vallentunas nya stadsdel Kristineberg norr om Stockholm.

9 januari, 2017

Välkommen Zuzanna!

Vi välkomnar Zuzanna Trebska som sedan 9 januari arbetar hos oss på TEA.

2 september, 2016

Dela kontor med oss!

Nu finns en unik möjlighet att dela kontor med TEA på Sturegatan 11 i centrala Stockholm. Det handlar om en öppen yta om totalt 110 kvadratmeter med möjlighet till två avskilda arbetsrum, och tillhörande förråd.

26 augusti, 2016

Vårdboende ritat med omsorg

Under sommaren påbörjades bygget av Tule Plaza, ett vård- och omsorgsboende i Sundbyberg utanför Stockholm. Fastigheten ligger på Tulegatan, en gata som genomgår omfattande förändringar för att åstadkomma en mer urban atmosfär.

15 augusti, 2016

Öppet hotell i skärgårdsmiljö

I januari 2016 fick TEA i uppdrag av Arkösunds hotell att på ett modernt sätt återskapa den ursprungliga hotellbyggnaden från sent 1800-tal. Redan i slutet av maj 2016 öppnade Hotell Arkösund åter för gäster efter ombyggnationen.