30 maj, 2017

Design av TEA på prisad mässa

När Clerkenwell Design Week arrangerades i London den 23–25 maj i år fanns Edsbyn Kontorsmöbler, en av Sveriges mest välrenommerade möbelproducenter, på plats med en monter. De som besökte montern kunde bland annat ta del av möbelserien NEAT, vilken är designad av TEA.

Serien togs fram inför Stockholm Furniture Fair 2013 efter att Edsbyn bett TEA skapa en flexibel och kostnadseffektiv serie kontorsmöbler för storskalig produktion. NEAT bygger på en öppen hylla som kan inredas med separata luckor och lådor. En nätt ram med tunna dörrar som sparar både material och miljö gör möbeln lika elegant från baksidan som framifrån. Den kan färgkombineras och varieras i oändlighet.

Möbelserien utökades redan 2014 med ett antal bord och under Clerkenwell Design Week, som är Storbritanniens ledande designmässa med över 250 utställare, presenterades en ny lådhurts med dubbel bredd.

TEA har också designat möbelserien PIECE och pallen Loop Stool för Edsbyn.


Fler nyheter

20 juni, 2018

TEA inreder Tyréns nya huvudkontor

Thomas Eriksson Arkitekter har fått i uppdrag att inreda konsultföretaget Tyréns nya huvudkontor på Folkungagatan 44 i Stockholm.

16 april, 2018

TEA växer med två

Thomas Eriksson Arkitekter har rekryterat Mehdi Bahrami och Henning Peinerud, båda Handläggande arkitekter.

16 februari, 2018

Förvaringsserien NEAT växer

När Stockholm Furniture & Light Fair arrangerades den 6-10 februari i år fanns Edsbyn Kontorsmöbler på plats med en monter.

18 oktober, 2017

Pur design av Loop Stool

Tidigare i år lanserade Edsbyn Kontorsmöbler Loop Stool – en elegant, stabil och tålig pall med hög komfort.

16 oktober, 2017

Säljstart för SIX

På uppdrag av BRABO har Thomas Eriksson Arkitekter ritat 138 bostadsrätter till kvarteret SIX i den nya stadsdelen Barkarbystaden norr om Stockholm.

10 oktober, 2017

Trio till TEA

Thomas Eriksson Arkitekter har rekryterat tre nya medarbetare – Gerda Persson, Alex Vasile och Frida Jahnmatz.

30 maj, 2017

Design av TEA på prisad mässa

När Clerkenwell Design Week arrangerades i London den 23–25 maj i år fanns Edsbyn Kontorsmöbler, en av Sveriges mest välrenommerade möbelproducenter, på plats.

16 februari, 2017

TEA söker Arkitekt

Välkommen att bli en i vårt team. Har du några eller flera års erfarenhet och är van Archicad-användare så är det ett plus. Vi träffar alla som är nyfikna och vill veta mer.