16 oktober, 2017

Säljstart för SIX

På uppdrag av BRABO har Thomas Eriksson Arkitekter ritat 138 bostadsrätter till kvarteret SIX i den nya stadsdelen Barkarbystaden norr om Stockholm.

Lägenheterna är fördelade i två moderna fastigheter som byggts kring en gemensam gård och med konceptet BRABO Aktiv i fokus. I bostadsrättsföreningen ingår gym och spa, en lounge samt ett allfunktionsrum – allt anpassat för ett aktivt liv. I övrigt präglas boendet av gårdens växtlighet, som vävs ihop med husens gröna tak via loftgångarnas spaljéer.

Säljstart för etapp ett har inletts och inflyttning väntas ske 2019.

TEA har tidigare även ritat kvarteret SVEA åt BRABO, ett privatägt familjeföretag och dotterbolag till Mattssons Fastighetsutveckling AB, i samma område.


Fler nyheter

18 oktober, 2017

Pur design av Loop Stool

Tidigare i år lanserade Edsbyn Kontorsmöbler Loop Stool – en elegant, stabil och tålig pall med hög komfort.

16 oktober, 2017

Säljstart för SIX

På uppdrag av BRABO har Thomas Eriksson Arkitekter ritat 138 bostadsrätter till kvarteret SIX i den nya stadsdelen Barkarbystaden norr om Stockholm.

10 oktober, 2017

Trio till TEA

Thomas Eriksson Arkitekter har rekryterat tre nya medarbetare – Gerda Persson, Alex Vasile och Frida Jahnmatz.

30 maj, 2017

Design av TEA på prisad mässa

När Clerkenwell Design Week arrangerades i London den 23–25 maj i år fanns Edsbyn Kontorsmöbler, en av Sveriges mest välrenommerade möbelproducenter, på plats.

16 februari, 2017

TEA söker Arkitekt

Välkommen att bli en i vårt team. Har du några eller flera års erfarenhet och är van Archicad-användare så är det ett plus. Vi träffar alla som är nyfikna och vill veta mer.

13 februari, 2017

Nya Loop Stool står pall

Thomas Eriksson Arkitekter har tidigare ritat möbelserierna NEAT och PIECE för Edsbyn, en av Sveriges mest välrenommerade möbelproducenter. Nu har samarbetet resulterat i Loop Stool – en stabil och tålig pall med hög komfort.

30 januari, 2017

Säljstart för Väsby Terrass

Thomas Eriksson Arkitekter har för BRABO ritat ett punkthus med 59 lägenheter i Runby, Upplands Väsby, strax norr om Stockholm.

18 januari, 2017

TEA vann i Vallentuna

Thomas Eriksson Arkitekter har tillsammans med Vectura Fastigheter vunnit en markanvisningstävling gällande Vallentunas nya stadsdel Kristineberg norr om Stockholm.