Förstora
 
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • g
     
     
     
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  • Foto: Henning Peinerud
  •  

    Brahegatan
    Stilfull coworking space i anrik byggnad.

    En långsiktigt hållbar karaktär, respekt för dagsljus och innovativa lösningar var ledorden i projekt Brahegatan.
    Uppdraget var en omfattande totalrenovering med hyresgästanpassning av ett kontorsplan samt att ta fram en ny konceptlösning som kan tillämpas på samtliga våningsplan.
    TEA fick uppdraget av Braheberget Fastigheter.

    Stockholm, 2020